Integraal interview met de Amerikaanse auteur John Irving

De Amerikaanse auteur John Irving was onlangs op tournee in de Lage Landen, naar aanleiding van de Nederlandse vertaling van zijn nieuwste roman Last Night on Twisted River. Dankzij een samenwerking met het Gentse kunstencentrum Vooruit, dat ons de beelden ter beschikking stelde, kan De papieren man u een integraal interview tonen van Greet Op de Beeck met Irving, wereldberoemd auteur van De wereld volgens GarpHotel New Hampshire, De regels van het ciderhuis en De beren los. Irving neemt telkens de tijd voor een bedachtzaam antwoord. Het gesprek vond plaats op 16 maart. In de toekomst zullen we De papieren man-lezer meer van dergelijk materiaal kunnen aanbieden. 

 

 

 "© Vooruit / Gregg Young"

Tags: Amerikaanse literatuur
Geplaatst door Dirk Leyman op 02-04-2010 om 09:05
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening