Nieuwe bibliofiele dichtbundel van Remco Campert bij uitgeverij Demian

Bij het Antwerpse antiquariaat en uitgeverij Demian verschijnt vandaag een hoogwaardige bibliofiele dichtbundel van Remco Campert, met zes nieuwe gedichten van de 82-jarige Nederlandse schrijver en dichter. Meisjes van plezier is omlijst door vier kleurenlitho's van kunstenaar Ysbrant. Om 20 uur vindt bij Demian (Hendrik Conscienceplein 16-18, Antwerpen) de presentatie plaats van de bundel, de inleiding wordt verzorgd door de Nederlandse dichter des Vaderlands Ramsey Nasr. Tegelijk wordt ook het in de winkel aangebrachte muurschilderij De meester en Margarita (van Ysbrant) officieel onthuld. Campert zelf is aanwezig.

De oplage van de bundel Meisjes van plezier bestaat uit negentig genummerde en gesigneerde exemplaren, waarvan er zeventig voor de handel zijn bestemd. De eerste dertig exemplaren bevatten een extra litho van Remco Campert. De vormgeving en druk zijn verzorgd door Jelle Jespers, de tekst is gedrukt op Magnani Revere Polar White 250gr en de litho's zijn gedrukt door Atelier Rudolf Broulim.

De prijs van dit kleinood is 350 euro (bij voorintekening is de prijs 300 euro). De eerste dertig exemplaren bevatten een extra litho.

Tags: Bibliofilie, Poëzie
Geplaatst door Dirk Leyman op 25-08-2011
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening